MINI Cabrio

Afgebeeld model : MINI Cooper Cabrio (114-118 g/km) met opties.

HOU JE OPTIES OPEN

Als het buiten mooi is, waarom dan binnen blijven? Snel en stil biedt het nieuwe elektrische kapmechanisme je een volledig uitzicht in slechts 15 seconden – zelfs wanneer je rijdt. De volledige softtop houdt ook alle opties open; zeker nu je ook kunt kiezen voor het MINI Yours Union Jack design. Als 3-in-1 openklapbaar dak kan het dak dicht of open zijn, of als zonnedak dienen met een opening van ongeveer 40 cm voor een verkoelende bries.

DE NIEUWE MINI CABRIO.
STAY OPEN.

Met een strakker design, meer ruimte en een nieuw, automatisch kapmechanisme is de nieuwe MINI Cabrio klaar voor verse avonturen in open lucht. Je hoeft niet eens te stoppen om het dak te openen. Je ziet, hoort en voelt op slag zoveel meer. De Rain Warner waarschuwt je wel op tijd voor komende neerslag; één van de vele technologische voorzieningen die je feilloos door het verkeer loodsen. En als je hem met MINI Yours je eigen unieke look hebt gegeven, oogst je in dat verkeer ook zelf meer bekijks.

GESTROOMLIJND EN VINNIG

Het lijdt geen twijfel – de nieuwe MINI Cabrio is een gladde jongen. De iets langere maar pittige verhoudingen creëren een gestroomlijnder silhouet dat door de precies getekende daklijn wordt geaccentueerd. Hij is slank in elk detail.